Så blev det tid til en update over de sidste ugers arbejde. Der har desværre ikke været så meget tid til at blogge så i kan følge med derude. Der er sket rigtig meget de sidste par uger. Både på den ene og den front.

Hvis vi starter med bilerne. De er så småt ved at være færdige og klar til afgang. Der mangler stadig en smule små detaljer men det får vi styr på imorgen. De er synet og bygget op efter alle kunstens regler. I skrivende stund er de ved at få lagt et forbrugsbatteri i så vi kan bruge 220V selv om bilerne holder stille uden at trække på startbatteriet. Vi skal nødig ud at skubbe smiley Derudover har vi modtaget GPS tracking fra Falck Sirius så vi kan følge bilerne hele vejen inden for 1m usikkerhed!!! Der kommer et link her på siden når systemet er oppe at køre.

Garmin har smidt deres nyeste navigationssystem, som efter sigende skulle kunne finde vej til Mongoliet, efter os. Vi tester og ser om det er noget der virker!

Igår fik vi vores først eksponering i den trykte presse. Stiften lavede en fin artikel om projektet og de følger os hele vejen. Vi har fået en blog inde på Fyens.dk så det vil primært være der vi opdaterer mest. Den kommer op at køre i løbet af weeknden…regner vi med.

Sidst men ikke mindst…Vi mangler stadig alle jeres sparepenge!!!