Så kom den første rigtige deadline i projektet. Den første bil skulle være klar til gårdsalg ved friluftlageret fredag aften. Onsdag stod karossen på bukke mens der var besøg af TV2-fyn. Der blev arbejdet intenst på at få “Krone 1” klar. Klaus blev sat i driftfase. Fredag formiddag smuttede jeg ned på gården for at sætte stickers på fra sponsorerne på bilen. Det så sku godt. Karossen var kommet på bundrammen og motoren skulle til at startes op. Shiiiit, den smed al olien fra en utæt pakning. Om igen. Bilen kom ikke afsted fredag. Lørdag driller karburatoren men ved hjælp af et godt reservedelslager kom “krone 1” på hjul hen på eftermiddagen. Den spinder som en lille missekat og ser kanon godt ud. Her er lidt billede at sætte til ordene.

Og tusind tak til alle dem der har hjulet os på den ene eller anden måde. Det er virklig rart at få så meget støtte fra alle sider til sådan et stort projekt som det her viser sig at være.